- Przygotowanie próbek, przeprowadzenie prostych ocen sensorycznych i wspieranie pracy laboratorium sensorycznego.
- Zapewnienie odpowiedniej czystości w laboratorium sensorycznym, dbanie o dostępność niezbędnego drobnego sprzętu laboratoryjnego.
- Przygotowanie raportów z ocen sensorycznych.
- Wykształcenie wyższe lub status studenta na kierunku technologia żywności, żywienie człowieka lub pokrewne
- Umiejętność analitycznego myślenia oraz takie cechy jak staranność, systematyczność, sumienność, dobra organizacja pracy
- Gotowość do pracy na miejscu w Firmie przez minimum 40h tygodniowo
- Komunikatywna znajomość języka angielskiego.
- Posiadanie lub gotowość do wykonania badań do celów sanitarno-epidemiologicznych
- Ciekawa, pełna wyzwań praca w zespole pełnym pasji.
- Możliwość rozwoju i pogłębiania swojej wiedzy.
- Perspektywa rozwoju zawodowego w międzynarodowej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
Podobne oferty
Data dodania: 2025-10-30
Kontroler Jakości
Firma:
YANGO Sp. z o.o.
Lokalizacja:
mazowieckie / Warszawa
Zakres obowiązków: Kontrola jakości dostaw zgodnie ze specyfikacją i dokumentacją towarzyszącą, Kontrola w toku produkcji i wyrobów gotowych, Kontrola jakości poprawności etykietowania i opakowań, Kontrola zapisów dokumentacji towarzyszącej produktowi,...
Więcej informacjiData dodania: 2025-10-23
Specjalista ds. jakości i znakowania żywności
Firma:
Euroser Dairy Group
Lokalizacja:
mazowieckie / Błonie
Pracując na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/-a za: opracowywanie tekstów produktów na podstawie specyfikacji dostawcy, wymagań prawa krajowego i kraju przeznaczenia, aktualizacja tekstów oraz etykiet produktowych w przypadku konieczności wdrożenia...
Więcej informacji