Zamknij

Kucharz k/m

Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Kucharz k/m
Miejsce pracy: Warszawa
Numer: StPr/25/07686
OBOWIĄZKI:
1. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami żywienia dzieci i młodzieży.2. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania wychowanków.3. Ścisła współpraca z kierownikiem stołówki w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów.4. Kontrola punktów HACCAP.5. Nadzór nad pracą pomocy kuchennej.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wykształcenie: średnie zawodowe
Uprawnienia: doświadczenie w branzy gastronomicznej


Wymagania inne:

Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe; 3-letnie doświadczenie na stanowisku kucharza. Wymagane aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych. Znajomość kuchni tradycyjnej oraz wegetariańskiej. Znajomość przepisów HACCP. Umiejętność szybkiego przyswajania przepisów. Umiejętność pracy zespołowej. Dobra organizacja pracy własnej. Umiejętność radzenia sobie przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków.Praca zmianowa w godz. 6:00-21:00.

Miejsce pracy:

Warszawa


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 5 500 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Podobne oferty

Data dodania: 2025-09-07

Kucharz

Firma:
Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie

Lokalizacja:
mazowieckie / Zielonka

według stanowiska Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne:

Więcej informacji

Data dodania: 2025-09-06

Kucharz

Firma:
SEJA SEBASTIAN JANECZEK

Lokalizacja:
mazowieckie / Warszawa

Zapoznanie się z przepisamii regulaminem organizacyjnympracy.Planowanie, rozliczanie.Przechowywanie żywności.Przygotowywanie półproduktówi obróbka artykułów spożywczych.Sporządzanie potraw i napojów.Dekorowanie potraw.Obsługa maszyn i...

Więcej informacji

Data dodania: 2025-09-06

Kucharz

Firma:
KOWALCZYK ŁUKASZ J&J ŁU.KO

Lokalizacja:
mazowieckie / Nowy Dwór Mazowiecki

- Przygotowywanie oraz wydawanie potraw zgodnie z menu i standardami firmy- Zapewnienie wysokiej jakości potraw poprzez kontrolowanie jakości surowców oraz procesu przygotowania potraw- Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy- Dbanie o estetykę...

Więcej informacji