Zamknij

Kucharz

Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "MLEKS" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Kucharz
Miejsce pracy: Wyszków
Numer: StPr/25/0295
OBOWIĄZKI:
Przygotowywanie potraw ciepłych i zimnychZachowanie czystości na stanowisku i w kuchni.Praca w godzinach 8-16, 12-20, praca w weekendy.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie: podstawowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych


Wymagania inne:

Praca w zespole, punktualność i odpowiedzialność, pasja do gotowania, chęć do pracy.Mile widziana znajomość języków obcych.

Miejsce pracy:

Wyszków


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN


Opis wynagrodzenia:

pierwsze dwa miesiące umowa zlecenie, następnie umowa o pracę na czas określony z możliwością przedłużenia (30,50 zł/ godzinę przy umowie zlecenie, 4666zł/ miesiąc przy umowie o pracę)

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Wyszkowie

Podobne oferty

Data dodania: wczoraj

Kucharz

Firma:
Przedszkole Miejskie nr 4 "Pod Kasztanem"

Lokalizacja:
mazowieckie / Pruszków

Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych zgodnie z jadłospisem. Utrzymywanie czystości w kuchni. Przestrzeganie zasad higieny oraz BHP. Przestrzeganie norm żywieniowych i HACCP. Praca w wymiarze 1 etatu, od poniedziałku do piątku, w godz....

Więcej informacji

Data dodania: 2025-06-05

Kucharz

Firma:
SEJA SEBASTIAN JANECZEK

Lokalizacja:
mazowieckie / Warszawa

Zapoznanie się z przepisamii regulaminem organizacyjnympracy.Planowanie, rozliczanie.Przechowywanie żywności.Przygotowywanie półproduktówi obróbka artykułów spożywczych.Sporządzanie potraw i napojów.Dekorowanie potraw.Obsługa maszyn i...

Więcej informacji

Data dodania: 2025-06-05

Kucharz

Firma:
KOWALCZYK ŁUKASZ J&J ŁU.KO

Lokalizacja:
mazowieckie / Nowy Dwór Mazowiecki

- Przygotowywanie oraz wydawanie potraw zgodnie z menu i standardami firmy- Zapewnienie wysokiej jakości potraw poprzez kontrolowanie jakości surowców oraz procesu przygotowania potraw- Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy- Dbanie o estetykę...

Więcej informacji