Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Język: turecki, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Język: uzbecki, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Język: gruziński, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Wymagania inne:
[Umiejętność 1] : Mile widziana znajomość podstaw kuchni tureckiej[Inne] : Wymagana jest znajomość jednego z wymienionych języków obcych. Języki obce są potrzebne dla nawiązania kontaktu ze współpracownikami.
Błonie
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 4 666 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Podobne oferty
Data dodania: 2025-06-05
Bufetowa k/m
Firma:
ANNA SPERUDA-ŻYTEK "LIMBA" Usługi gastronomiczne
Lokalizacja:
mazowieckie / Warszawa
Praca na wydawce w stołówce studenckiej. Wymagania konieczne: Zawód: Wydawca posiłków / bufetowy Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Język: polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły Język: angielski, w mowie - B1 - średnio...
Więcej informacjiData dodania: 2025-06-05
Pracownik restauracji k/m
Firma:
JAGER - GERARD JASTRZĘBSKI
Lokalizacja:
mazowieckie / Warszawa
1. Obszar produkcji: - praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, - uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, - utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi...
Więcej informacjiData dodania: 2025-06-02
Pracownik restauracji
Firma:
Powiatowy Urząd Pracy w Międzyrzeczu
Lokalizacja:
lubuskie / Chociszewo
- kuchnia: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczy-...
Więcej informacji